L’Hôtel De Laurier opte pour la télévision numérique avec un service de premier ordre !

Wij installeerden bij Hotel De Laurier digitale televisies van top-kwaliteit. We vroegen hen waarom zij voor Screen Services kozen.

Digitale televisie als standaard voor Hotel De Laurier

Wij spraken met Annelies Degroote om haar mening te krijgen over het verloop van de installatie en haar tevredenheid over onze producten en onze medewerkers.

Waarom koos U voor Screen Services in vergelijking met de concurrentie ? Was onze rol als technologieconsulent een belangrijke factor voor U bij de keuze van ons bedrijf en de infrastructuur die wij ter beschikking stellen?

Het was een vlotte kennismaking en het systeem op zich was niet ingewikkeld waardoor er geen al te ingrijpende kosten hoefden te gebeuren.

Waarom koos u voor verhuur ? Waren de problemen met het onderhoud en de dienst na verkoop voor u doorslaggevend bij deze keuze?

Kwestie van investering is dit haalbaarder dan aankoop en tevens heb je de garantie steeds de nieuwste tv’s en systemen  in huis te hebben, ook indien er een probleem zou zijn denk ik dat een vlotte herstelling aan de orde zou zijn, dit hebben we tot op heden nog niet moeten aanspreken maar daar ga ik toch van uit.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services ?

Vlotte service, goed aanbod en correct.

Geeft U graag kort uw mening in verband met onze installatie, de keuze van het materiaal en ons advies, alsook onze aangeboden diensten in het algemeen.

Ik vond de installatie en uitleg omtrent het systeem zeer vlot gebeuren en zonder problemen werd alles geïnstalleerd en indien nodig opgehangen. Alles werkte bij vertrek van de technieker Nico perfect.

Bent U tevreden van de geleverde prestaties en van de gegarandeerde opvolging door onze verschillende departementen ? Stemde dit overeen met onze originele beloften?

Dit alles is vlot verlopen en bij problemen werd steeds naar een oplossing gezocht, bijv. Het openingsscherm naar de klanten toe.

Wij proberen technisch personeel te voorzien dat competent en discreet is, alsook beleefd en aardig. Zijn dit belangrijke punten voor U? Heeft u deze eigenschappen opgemerkt bij onze techniekers?

Alleen maar lof over uw technieker Nico die zeer vlot alles geïnstalleerd heeft en bij vragen zeker voldoende informatie kon verschaffen! Een pluim voor uw technieker.  Verkoper Dante is zeer goed op de hoogte van het aan te bieden product en heeft waar nodig zeker goed geholpen,  zowel op de beurs bij de eerste ontmoeting als daarna bij ondertekening contract en installeren openingsscherm was het een aangenaam  en zeer vlotte afhandeling.   We houden een goed gevoel aan de firma over wat uiteraard steeds belangrijk is!

Hotel De Laurier online