Hôtel La Légende, schermen van topkwaliteit

La Légende wilde speciale tv-zenders aanbieden op schermen van topkwaliteit, zonder de bestaande coaxiale bekabeling te veranderen. Missie geslaagd!

Zenders en schermen van topkwaliteit!

La Légende, een charmant hotelletje met een dertigtal kamers, op een paar meter van de Grote Markt en Manneken Pis wilde zijn toeristische hotelgasten optimaal multimediacomfort bieden.

Mevrouw Jonot, eigenares en algemeen directrice van het hotel wilde de televisietoestellen vervangen door schermen van topkwaliteit en verbinden met het uitstekende glasvezelnetwerk van Numéricâble dat een ruime keuze tv-zenders biedt in digitale HD-kwaliteit. Ze wilde er nog een extra dienst aan toevoegen: informatie voor haar klanten zonder de bestaande coaxiale bekabeling te veranderen. Opdracht volbracht!

We hebben 32-inchschermen van Samsung uit het Hospitality-gamma geïnstalleerd op muursteunen. Ze zijn verbonden met onze Evolutive-server, die sindsdien het weer in real time uitzendt en vele informatiepagina’s toont over de diensten die het hotel aanbiedt. Deze pagina’s kunnen op elk moment eenvoudig aangepast worden vanop een PC. La Légende beschikt vandaag over de beste apparatuur voor het beste comfort!

Op zoek naar multimedia- en tv-oplossingen? Contacteer ons!