Naxhelet Golf Club, een geslaagde IPTV-installatie!

We hebben een vertrouwensband opgebouwd met Naxhelet Golf Club. Hotelmanager Anne-Sophie Braine vertelt ons hoe tevreden ze is over de IPTV-installatie.

Een Screen Services IPTV-installatie

Anne-Sophie Braine Mar

Waarom heeft u Screen Services verkozen boven de concurrentie? Speelde ons technologisch advies een belangrijke rol bij uw keuze voor ons bedrijf en de aangeboden voorzieningen?

We hebben 3 IT-bedrijven aangesproken en hebben gekozen voor Screen Services om verschillende redenen. Eerst en vooral hebben hun benadering en commerciële aanpak de doorslag gegeven. Al vanaf de eerste ontmoeting kwam Screen Services naar ons toe met demonstratiemateriaal en een team technici om onmiddellijk de technische mogelijkheden na te gaan voor de uitvoering van het project. Vervolgens kregen we een gedetailleerde prijsofferte waarop een vruchtbare bespreking en onderhandeling voor beide partijen volgde. Ten slotte stond Screen Services steeds klaar om technische en financiële vragen te beantwoorden.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services?

De commerciële aanpak, de technische service en de kwaliteit van de aangeboden producten. Ik benadruk vooral de technische service waarop we meermaals hebben kunnen rekenen. Bij een project zoals het onze waar stap voor stap gewerkt wordt, moeten vele mensen samenwerken en hun noden met elkaar verzoenen. Screen Services wist het nodige geduld aan de dag te leggen en bood concrete oplossingen voor elk probleem waarmee ze geconfronteerd werden.

Kunt u uw algemene tevredenheid toelichten over onze installatie, de materiaalkeuze ten aanzien van onze adviezen en onze diensten in het algemeen.

Het was al gauw duidelijk dat we voor een IPTV-installatie zouden kiezen omwille van de technische beperkingen waarmee we geconfronteerd werden. De langetermijnvisie op technologie gaf voor ons ook de doorslag. Sinds de installatie merken wij dat onze klanten heel tevreden zijn, zowel wat betreft de kwaliteit van de televisieschermen en het beeld, en de vernieuwende aanpak van de Guest directory die beschikbaar is op het scherm. Het gebruiksvriendelijke CMS wordt gewaardeerd door ons hele team.

Bent u tevreden over onze prestaties en de algemene opvolging door onze verschillende departementen? Zijn we onze aanvankelijke beloftes nagekomen?

Na de installatie hebben we slechts een paar keer beroep moeten doen op de dienst na verkoop. Telkens weer trad de dienst reactief en efficiënt op. Elk probleem werd in minder dan 24u opgelost en er was nog een persoonlijke opvolging door de directie.

Zijn de competenties, de discretie, de ordelijkheid en de vriendelijkheid van ons technische team belangrijk voor u? Kon u dit dagelijks merken?

Toch wel, op het moment van de IPTV-installatie kwam het hele team van Screen Services professioneel voor de dag. De toestellen werden met heel veel zorg geplaatst en het personeel was heel discreet, competent en luisterbereid.

“Kortom, we zijn heel erg tevreden dat we een vertrouwensband hebben opgebouwd met Screen Services tijdens de IPTV-installatie en we hopen op een lange en vruchtbare samenwerking.”