De verkoop van professionele multimedia-apparatuur

Wilt u uw professionele multimedia-apparatuur laten installeren om ze met eigen middelen te beheren? Kies de dienst verkoop.


Een factuur, een betaling en de multimedia-apparatuur is van u! U en uw team beheert het aanbod en de werking van de multimediadiensten in uw vestiging.

Een oplossing om uw multimedia-apparatuur te verwerven en daarna intern te beheren?

Een overzicht >

Eerst en vooral advies, zodat u de juiste keuze maakt voor uw multimediadiensten

Advies is een van onze sterke punten. Na analyse van uw vestiging zoeken we de beste technische en de beste financiële oplossing voor u. Als u de middelen en de tijd hebt, kan uw professionele multimedia-apparatuur kopen een oplossing zijn.

Eén factuur, duidelijker kan niet

Onze dienst Verkoop is een vast bedrag dat alles dekt. “Alles” dat kan ook het onderhoud van uw professionele multimedia-apparatuur omvatten. Wij kunnen u ook een aanvullende oplossing voorstellen om de facturatie van TV- en internetdiensten aan uw klanten intern te beheren.

De apparatuur en de installatie

  • Plaatsing van schermen, installatie van systemen en software, eerste instellingen en opleiding van uw technische teams
  • Levering van extra materiaal zoals: muurbeugels, vereenvoudigde of hygiënische afstandsbediening, batterijen voor afstandsbedieningen, reinigingsproducten, kabels, antidiefstalsystemen, enz.

De garantie

  • Garantie van 2 jaar op schermen gewaarborgd door de fabriek
  • 3 jaar uitbreiding van deze garantie

En zelfs het onderhoud

Zelfs bij een verkoopcontract kunnen wij zorgen voor het onderhoud van uw multimedia-apparatuur en de vervanging van bepaalde onderdelen zoals afstandsbedieningen. Uw multimediadiensten zijn in goede handen.

Kies voor verkoop >

Niet zeker dat u intern over de nodige competenties en de tijd beschikt om uw audiovisuele apparatuur te beheren?

Kies voor concessie of huur >