Verbind uw vrijetijdsbedrijf

Groupe de masques 3

0
Entertainmentschermen

0
Overdekte plaatsen met wifi
social media

0
Dynamische weergave-uren

Bied uw klanten slimme tv-oplossingen op maat van uw sector

shutterstock nl

Een onmisbare tool om de klant hetzelfde comfort te bieden als thuis

Als speler in de recreatiesector kent entertainment geen geheimen voor u … en dat weten uw klanten maar al te goed.

Voor maximaal entertainment en comfort bieden we u een optimale tv-oplossing die aan ieders verwachtingen en behoeften voldoet. Met een sterk tv-aanbod bent u de concurrentie een stapje voor en blijven uw klanten terugkomen!

Kies voor professionele kwaliteitsschermen van onze partners Samsung, Phillips en LG, of behoud uw bestaande tv-infrastructuur en bied uw gasten een complete multimediatoegang met binnen- en buitenlandse zenders.

Gepersonaliseerde tv-oplossingen

De interface kan 100% gepersonaliseerd worden met uw logo en huisstijl. Onze grafische vormgevers geven uw schermen een persoonlijke toets om uw diensten en uw merkimago in de verf te zetten. U hoeft ze alleen maar bij te werken indien nodig, en dat gaat heel vlot, met één klik via onze tool in de cloud.

Houd uw gasten op de hoogte via dynamische schermen

Uw belangrijkste info in beeld

Wenst u continu informatie te tonen aan uw klanten? Met digital signage kunt u allerlei content (tekst, afbeeldingen, video) weergeven op groot scherm. U kunt de schermen bovendien gelijk waar plaatsen – aan het onthaal, in drukke zones of buiten – om uw geplande evenementen te promoten, uw diensten (bv. restaurant) in de kijker te plaatsen of praktische info te delen.

Bedien uw schermen op afstand

U hoeft zich niet langer het hoofd te breken over het publiceren van content! Onze experts bieden u een cloudoplossing waarmee u in één klik uw berichten en schermen kunt programmeren vanop elke locatie en met gelijk welke computer.

shutterstock nl

Ben je van plan om je Hotel uit te rusten met Wifi en/of Chromecast?

Onze experts staan ​​voor u klaar. Laat ons uw wensen weten, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% beveiligde wifi en Chromecast om alle smartphoneapps weer te geven op tv

shutterstock nl

Wifi van topkwaliteit

Ongeacht de omvang of capaciteit van uw infrastructuur is het cruciaal dat uw gasten een goede wifiverbinding hebben. Of het nu gaat om een camping, een stadion of een schip: iedereen wil in contact blijven met familie en vrienden, het nieuws volgen, het weerbericht bekijken of gewoon naar een serie kijken.

Onze experts hebben er alles aan gedaan om een wifi-aanbod samen te stellen dat perfect is afgestemd op de netwerkarchitectuur van uw zaak. Daarom hebben we een algoritme ontworpen dat de bandbreedte optimaal verdeelt tussen de verschillende gebruikers, waardoor de werkelijk beschikbare bandbreedte 30% hoger ligt.

Uw gasten maken vlot verbinding met wifi via de door u gekozen methode (één klik, login/wachtwoord, formulier …), dankzij het portaal dat aangepast is aan uw huisstijl.

Chromecast : de nieuwste innovatie om content van een telefoon weer te geven op tv

Bied uw gasten de mogelijkheid om al hun smartphoneapps weer te geven op tv, dankzij de Chromecast. We leven immers in het tijdperk van nieuwe tv-ervaringen en oplossingen op maat. Via deze snelle en eenvoudige oplossing krijgen ze in enkele klikken toegang tot smartphoneapps zoals Netflix, Amazon Prime, Spotify enz.

Eenmaal verbonden met wifi scannen uw gasten de QR-code op hun tv om hun smartphone of tablet rechtstreeks weer te geven op groot scherm.
Zo kijken uw klanten in enkele klikken naar hun favoriete inhoud en genieten ze van een aanbod dat echt is afgestemd op hun wensen!

NL

Onze kant-en-klare digitale oplossingen

Door te kiezen voor één dienstverlener voor al uw oplossingen, optimaliseert u uw uitgaven en profiteert u van een vereenvoudigd beheer. Tv, Chromecast, digital signage, wifi … Wij zijn vandaag de enige marktspeler met een polyvalente oplossing waarin we 100% gespecialiseerd zijn.
Doe er uw voordeel mee!

Onze interne klantendienst maakt gebruik van monitoring op afstand om uw installaties in real time te controleren en te herconfigureren of stuurt meteen een technicus ter plaatse.

shutterstock nl

Inrichtingen uitgerust

Ze vertrouwen ons al...

KAA
Yournature
DJN
PetiteSuisse
Tourtaxis
waerwaters

En ze getuigen...

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Christophe Dupont

Dirigeant, Jan de Nul

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Waerwaters

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN EN PRODUCTEN VOOR UW VESTIGING

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sector

CASESTUDY

KAA GENT - GHELAMCO ARENA

Het nieuwe stadion in Gent – ​​​​Ghelamco Arena

IPTV en 280 TV-schermen: op oproep van de beheerders van het nieuwe stadion in Gent betreedt Screen Services het veld om de Ghelamco Arena uit te rusten!

Het managementteam van het nieuwe stadion in Gent koos voor Screen Services-oplossingen om het stadion uit te rusten met een IPTV-systeem en meer dan 280 televisieschermen.

Het IPTV-systeem activeert en deactiveert de schermen vanaf één centraal punt, plant de inhoud die wordt uitgezonden en stelt het centrale systeem in staat om het geselecteerde programma op elk moment overal in het stadion uit te zenden. Bezoekers profiteren daarom van hoogwaardige tv in alle openbare ontvangstruimten, bars en restaurants van het stadion, evenals in de boxen en ontvangstruimten voor de gasten van de partnerbedrijven.

Onder de uitzendbare inhoud vinden we de programma’s van de interne zenders van de club, in het bijzonder de heruitzending van de lopende wedstrijd, de programma’s van de nationale tv-zenders dankzij een IP-netwerkkop geleverd door onze partner Telenet. Aanvullende inhoud zoals: reclamebanners en promotievideo’s van clubsponsors, menu en drankjes aangeboden in de verschillende stadionbars, algemene informatie voor het publiek, enz. worden ook aangeboden.

Dit systeem wordt gebruikt voor alle thuiswedstrijden.

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen …

Contact