Interactieve TV en digital signage voor Hotel

Groupe de masques 3

0
Hotels aangesloten op TV

0
Schermen met digital signage geïnstalleerd
social media

0
Uur tv per dag bekeken

Blijf uw concurrenten een stapje voor met interactieve tv voor hotels

shutterstock

Geconnecteerde tv is heel geliefd bij hotelgasten

Voor veel hotelgasten is televisie de voornaamste bron van ontspanning. Ze willen dan ook in alle comfort genieten van de nieuwste innovaties op het vlak van interactieve tv.

Wij bieden u een 100% personaliseerbare oplossing met een waaier aan functies voor ontspanning en communicatie op de kamer. Een tafel reserveren in het restaurant, uitzoeken wat er te doen is in de omgeving, een wellnessbehandeling boeken, roomservice bestellen: het zijn allemaal diensten op de kamer die het verschil maken, zowel voor uw klanten als voor uw omzet!

Blijf uw concurrenten een stapje voor en verwelkom elke gast met een persoonlijke boodschap op tv. Onze grafische vormgevers creëren gepersonaliseerde schermen die uw diensten in de kijker plaatsen.

Een hoogwaardige en gepersonaliseerde installatie

We bieden u een ruime keuze aan internationale zenders en ondersteunen u bij de omschakeling naar digitale tv, ongeacht uw huidige bekabeling en installatie.

Is uw televisie-infrastructuur aan vernieuwing toe? Profiteer van ons complete assortiment professionele apparatuur in samenwerking met Samsung, Philips en LG. Met hun uitgepuurde design tillen deze moderne televisies elke kamer naar een nieuw niveau.

Laat uw schermen het werk voor u doen

Al uw hoteldiensten op groot scherm

Communiceer vlot en doeltreffend met uw klanten via digital signage en onderscheid u van de concurrentie.
Laat uw gasten gedurende heel hun verblijf kennismaken met uw merkimago. Informeer hen over uw hoteldiensten, zoals het dagmenu, de wellnessbehandelingen, het happy hour aan de bar en geplande evenementen of deel praktische informatie, zoals trein- of vluchturen, het weerbericht, dagtarieven enz. Wilt u uw concurrenten echt een stapje voor zijn? Geef uw gasten dan tips over bezienswaardigheden, laat hen op ludieke manier kennismaken met uw personeel of toon de posts op uw sociale media.

Deel uw berichten in enkele muisklikken

Vergeet ingewikkelde systemen: bedien uw schermen heel eenvoudig met onze tool die gelijk waar toegankelijk is met een eenvoudige weblink via tablet, computer of smartphone.

Creëer, bewerk en plan uw inhoud in enkele muisklikken. Iedereen krijgt precies de juiste toegangsrechten. Zo kunnen onthaalmedewerkers de dagprijs wijzigen en de kok het restaurantmenu, gewoon via Google Sheets … En u kunt de inhoud van al uw schermen in real time bekijken, ongeacht het aantal vestigingen dat u beheert.

Een extra troef? Onze grafische vormgevers creëren uw eerste berichten voor u, op maat van uw huisstijl en uw behoeften.

Wilt u uw hotel uitrusten met interactieve tv en digital signage?

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

shutterstock

Onze kant-en-klare oplossingen voor interactieve tv en digital signage

Omdat we u een optimale dienstverlening willen bieden, kunt u rekenen op een continue ondersteuning door onze experts.
Dankzij hun advies laat u uw infrastructuur voor tv en digital signage mee-evolueren met de trends in het hotelwezen, rekening houdend met uw behoeften en die van uw klanten.

Om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen staat hetzelfde lokale team in voor de analyse van uw behoeften, de snelle installatie en het onderhoud van uw apparatuur.

Indien nodig kan onze interne klantendienst via monitoring op afstand uw schermen in real time instellen, controleren en herconfigureren.

Uitgeruste hotels

Ze maken ons al zeker...

Naxhelet
different hotels
Holiday Inn Express
casteldepont
belle vue NL
martins

En ze getuigen...

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Hôtel Orchidee (Best Western)

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Golf Naxhelet

Ontdek al onze oplossingen en producten voor uw etablissement

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sectoren

Casestudy

Different Hotels: head-end televisie & satelliet in prototype hotels

De Different Hotels-groep is een pionier in de ontwikkeling van prototypehotels, in tegenstelling tot de standaardisatie die door bepaalde internationale hotelketens wordt doorgevoerd.

different hotels etude de cas

Televisies en head-end satelliet

Waarom kiest u voor Screen Services?

Al 20 jaar kiest de Different Hotels-groep voor Screen Services als een vertrouwde partner om onze vestigingen uit te rusten met media-oplossingen die zijn aangepast aan onze behoeften.

Was onze rol als technologieadviseur belangrijk voor u bij het kiezen van ons bedrijf en de apparatuur die het aanbiedt?

Screen Services heeft alle slaapkamers in tien van onze panden uitgerust met televisies en een head-end satelliet geïnstalleerd, zodat we een breed scala aan kanalen aan al onze gasten kunnen aanbieden.

Wat betreft de keuze van mediadiensten, voldoet de door ons aanbevolen oplossing aan uw verwachtingen?

Om klanten een overzicht te geven van alle diensten die in het hotel worden aangeboden (restaurants, spa, enz.), hebben we ook gekozen voor dynamische displays bij de receptie en in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. We delen ook gepersonaliseerde berichten met de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten in de regio. Hierdoor voelen gasten zich persoonlijk welkom en ervaren ze de aandacht voor hun comfort. Naast media- en digitale diensten biedt Screen Services ook minibars en kluizen aan.

Casestudy

Hotel La Légende, schermen van hoge kwaliteit

Het Hôtel La Légende, een charmant hotelletje met een dertigtal kamers, gelegen midden in het centrum van Brussel, tussen de Grote Markt en Manneken-Pis, heeft Screen Services gekozen als vertrouwde partner.

hotel la legende etude de cas

De Legend profiteert nu van de beste toestellen, voor het beste comfort!
We interviewden mevrouw Jonot, eigenaresse en algemeen directeur van het etablissement.

Waarom heb je voor Screen Services gekozen in plaats van de concurrentie?

We wilden een optimaal multimediaal comfort bieden aan onze internationale klantenkring. Screen Services luisterde naar onze behoeften en reageerde met de beste oplossing om onze gasten speciale tv-kanalen aan te bieden, op schermen van hoge kwaliteit. Dit alles zonder wijzigingen aan bestaande coaxiale bekabeling aan te brengen.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services?

Ons belangrijkste project was om de bestaande televisievloot te willen vervangen door schermen van hoge kwaliteit, aangesloten op het uitstekende glasvezelnetwerk van Numéricâble. De technische teams van Screen Services installeerden Samsung 32” tv-schermen uit de Hospitality-reeks op muurbeugels, verbonden met hun Evolutive-server.

Wat betreft de keuze van de gepersonaliseerde interne keten, voldoet de oplossing die we u hebben aanbevolen aan uw verwachtingen?

Naast een ruime keuze aan tv-zenders in digitale HD-kwaliteit, wilden we onze klanten ook een premium service bieden. Met name het delen van berichten en praktische informatie direct op de schermen in de kamers van onze gasten. Dankzij het interne kanaal van Screen Services zenden we het welkomstbericht, het weer in realtime en vele pagina’s met informatie over de diensten die door het hotel worden aangeboden.

Casestudy

Hôtel De Laurier kiest voor digitale televisie met topservice!

Hôtel De Laurier vertrouwde ons de installatie van nieuwe digitale televisies van hoge kwaliteit toe. We vroegen hen waarom ze voor Screen Services kozen.

Hotel De Laurier is uitgerust met digitale televisies

We vroegen Annelies Degroote om ons te vertellen hoe de installatie is verlopen en hoe tevreden ze is over onze producten en medewerkers.

Waarom heeft u voor Screen Services gekozen boven andere concurrenten?

Het contact was makkelijk en het systeem zelf was niet complex, wat niet al te hoge kosten met zich meebracht.

Waarom heb je ervoor gekozen om te huren? Waren problemen met onderhoud en aftersales een bepalende factor bij uw keuze?

Vanuit investeringsoogpunt was huren voordeliger dan kopen, met de garantie altijd over de nieuwste digitale televisies en systemen te beschikken. In het geval van een probleem, lijkt het mij dat een reparatie probleemloos zou verlopen, ook al hebben we er tot op heden geen toevlucht toe hoeven nemen.

Wat zijn volgens jou de sterke punten van Screen Services?

Een snelle service, een relevant en correct aanbod.

Kunt u ons kort uw mening geven over onze installatie, de keuze van de apparatuur en ons advies, evenals over de aangeboden diensten in het algemeen?

Ik vond de installatie en uitleg van het systeem zeer efficiënt en alles werd zonder problemen geïnstalleerd, of in sommige gevallen opgeschort. Alles werkte meteen, zodra je technicus, Nico, vertrok.

Bent u tevreden over de dienstverlening en de opvolging die onze verschillende afdelingen garanderen? Kwamen deze diensten overeen met onze aanvankelijke beloften?

Alles verliep vlot en bij problemen werd er systematisch naar een oplossing gezocht, bijvoorbeeld voor het welkomstscherm van de klant.

We stellen alles in het werk om competent, discreet en hoffelijk technisch personeel te leveren. Zijn deze criteria belangrijk voor u? Herken je deze kwaliteiten bij onze technici?

We hebben niets dan lof voor uw monteur, Nico, die alles zeer snel heeft geïnstalleerd en onze vragen zeer naar tevredenheid heeft kunnen beantwoorden. Petje af voor je technicus! Uw teams kennen het product perfect en de experts zijn altijd een grote hulp wanneer dat nodig is, zowel tijdens de show, tijdens de eerste ontmoeting als later, tijdens de ondertekening van het contract en de installatie van het product.’homepage. Alles verliep vlot en zeer vlot. We hebben nog steeds een goed gevoel bij Screen Services, wat natuurlijk altijd belangrijk is!

Casestudy

Een dringende transitie naar digitaal: de getuigenis

De Park Inn in Luik moest dringend digitaal gaan. In minder dan een maand zorgden de teams van Screen Services voor de bestelling, levering en installatie van de televisies.

parkiin hotel etc

De Park Inn in Luik werd op zeer korte tijd geblokkeerd en werd gedwongen om al zijn tv-apparatuur om te schakelen naar digitaal. Toen kwam Screen Services tussenbeide en zorgde voor de plaatsing van de tv en de installatie van een digitaal kopstation.

We interviewden de hotelmanager.

Waarom heb je voor Screen Services gekozen in plaats van de concurrentie?

Er kwamen twee criteria in het spel. Allereerst de knowhow van de medewerkers van Screen Services en hun kennis van de mogelijke systemen. Screen Services viel op door de efficiëntie van haar verkoopafdeling. Een gesprekspartner hebben die zijn onderwerp beheerst en tegelijkertijd perfect de mogelijke oplossingen kent om digitaal te gaan, is een echt pluspunt!

Anderzijds was het prijsaspect doorslaggevend. Digitaal gaan is vaak vrij duur, maar het aanbod van Screen Services heeft het mogelijk gemaakt om van analoog naar digitaal te gaan terwijl de kosten relatief in lijn bleven met onze vorige installatie.

Wat zijn de sterke punten van Screen Services?

Zoals hieronder vermeld, is de verkoopafdeling ontegensprekelijk de grootste kracht. We hadden te maken met een relatief korte deadline, maar de salesmanager bood ons snel oplossingen. In minder dan een maand waren de bestelling, levering en installatie van televisies en andere apparatuur afgerond.

Een tweede groot sterk punt is de after-sales service van het bedrijf. We hebben immers steeds contact met dezelfde gesprekspartners die ons dossier van A tot Z kennen. Hierdoor kunnen we onze verzoeken beter opvolgen en snel behandelen.

Kunt u ons in twee woorden uw mening geven over de digitale installatie, de keuze van apparatuur en ons advies, maar ook over de aangeboden diensten in het algemeen?

Het is een systeem dat perfect aansluit bij de wensen van het hotel. De faciliteiten die we hadden moesten serieus onder de loep worden genomen, omdat het aanbieden van video on demand voor hotels niet meer rendabel is. Het nieuwe systeem maakt het mogelijk om aanvullende informatie op tv-schermen uit te zenden en is daarmee gepositioneerd als een goed alternatief voor onze oude installatie.

Zou u onze faciliteiten aanbevelen aan andere hotels?

Dankzij de efficiëntie van de commerciële en technische afdeling, ben ik niet bang om Screen Services aan te bevelen bij andere vestigingen.

Denk dat ik het eerder heb gedaan. Ik ontmoette een paar weken geleden een hotelier die met hetzelfde probleem kampte: de urgentie om over te schakelen naar digitaal vanwege de vermindering van zenders in het analoge aanbod. Ik heb hem kennis laten maken met onze nieuwe goedkope digitale oplossing en hem meteen de contactgegevens van Screen Services doorgestuurd.

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen...

Contact