Wifi Detailhandel

detailhandel

De digitalisering van verkooppunten is essentieel geworden!

Wist u dat Wifi een krachtige hefboom is voor het verzamelen van kwaliteitsgegevens? Verrijk uw databases en verkrijg tegelijkertijd essentiële informatie over het traject van uw klanten in de winkel.

Ontdek onze kant-en-klare Wifi-oplossingen voor de detailhandel.

Wij kunnen u uitgebreide ondersteuning en oplossingen op maat bieden bij de digitalisering van uw verkooppunt.

Intelligente Wifi voor de detailhandel

In boutiques, winkels en zelfs restaurants zijn bezoekers steeds meer op zoek naar een Wifi-verbinding van hoge kwaliteit. Om aan ieders behoeften te voldoen, zelfs tijdens perioden van grote vraag, is effectief bandbreedtebeheer essentieel.

Daarom hebben onze onderzoeks- en ontwikkelingsexperts een Wifi-technologie ontworpen die speciaal is aangepast voor de detailhandel en die altijd een stabiele verbinding garandeert.

Deze technologie is gebaseerd op ons algoritme voor dynamisch bandbreedtebeheer. Dit betekent dat bandbreedte in realtime verdeeld wordt op basis van de behoeften van elke gebruiker. Of het nu gaat om sociale netwerken, streaming of e-mail, elke gebruiker profiteert van de optimale bandbreedte op het juiste moment, zodat hij snel en vloeiend kan browsen.

wifi klant winkel

Een project ? Een vraag ?

Onze experts geven u advies.

Bied een intuïtieve verbindingservaring die uw imago weerspiegelt

Onze Wifi-oplossing voor in de winkel biedt een snelle, naadloze verbindingservaring:

  1. Verbinding maken met het netwerk: In de eerste plaats maakt de gebruiker verbinding met het Wifi-netwerk dat beschikbaar is in de winkel. Je kunt op elk moment met één klik netwerken aanmaken, hernoemen of wijzigen vanuit je online tool.
  2. Toegangsportaal: het toegangsportaal wordt automatisch geladen in de taal van de gebruiker. Onze getalenteerde grafische ontwerpers kunnen het aanpassen aan uw imago.
  3. Verbindingsmethode: De gebruiker maakt vervolgens verbinding via de methode van zijn keuze: klik en verbind, e-mail, formulier, social connect, code, enz.
  4. Automatisch opnieuw verbinden: Tot slot genieten ze van naadloos browsen tijdens hun bezoek en in al je ruimtes.
Wifi portaal detailhandel
Kant-en-klare oplossingen en diensten

Optimaliseer de ervaring van uw klanten en versterk tegelijkertijd uw klantkennis

Het verzamelen van gekwalificeerde gegevens wordt een essentieel onderdeel van je verkoopstrategie. Door de Wifi-verbinding te integreren in je loyaliteitsprogramma verbeter je ook de kennis over je klanten nog verder.

Door het systematisch volgen van de Wifi-zenders kunt u de frequentie van de bezoeken en de gevolgde routes identificeren. Dit levert u waardevolle informatie over het gedrag van uw bezoekers. Dankzij deze gegevens kunt u uw verkooppunten en bezoekersstromen optimaliseren, waardoor het aantal bezoekers en transacties toenemen. Wifi aangepast aan de retailsector wordt zo een essentieel hulpmiddel voor je marketing- en verkoopinitiatieven.

Op uw onlineplatform kunt u eenvoudig de Wifi-prestaties en gebruiksstatistieken voor al uw vestigingen monitoren. Hierbij is de toegang gedifferentieerd op basis van uw structuur (nationaal, regionaal, meerdere vestigingen, enz.).

 

Transformeer de klantervaring door digitalisering en stimuleer de groei van uw bedrijf

Ontdek onze andere connected oplossingen voor een perfect gecontroleerde klantervaring

WILT U UW ZAAK UITRUSTEN MET NIEUWE TECHNOLOGIE?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen..
Contact