Wifi & Chromecast voor hotels

Groupe de masques 3

0
Locaties uitgerust met Wifi in de groep

0
Chromecasts geïnstalleerd
social media

0
Miljoen geconnecteerde apparaten per maand

100% beveiligde Wifi voor de klanten van uw hotel of accommodatie

NL

ULTRA-PERFORMANTE WIFI-VERBINDING

Onze Onderzoek & Ontwikkelingsteams stellen dagelijks alles in het werk om u performante wifi-apparatuur en -oplossingen aan te bieden die compatibel zijn met uw bestaande netwerkapparatuur en -infrastructuur.

Om iedereen op elk moment snelle wifi te kunnen garanderen hebben onze ingenieurs een algoritme ontworpen om de bandbreedte te regelen. Hierdoor wordt de bandbreedte optimaal verdeeld tussen de gebruikers, naar gelang van hun behoeften in real time.

U kunt in één klik vanaf uw dashboard de prestaties controleren en de gebruiksstatistieken van uw wifinetwerk opvragen.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE VERBINDING OP MAAT

Kies voor een eenvoudige wifiverbinding die aangepast is aan uw hotel. Onze grafische vormgevers creëren voor u een verbindingsportaal op maat, in de huisstijl van uw hotel.

Voor uw gasten is het heel eenvoudig: ze selecteren het hotelnetwerk, het wifiportaal gaat automatisch open in hun taal en vervolgens maken ze in één klik verbinding, met behulp van beveiligde aanmeldgegevens (login/wachtwoord) of door een formulier in te vullen (e-mail, kamernummer enz.). Aan u de keuze!

Eenmaal verbonden zijn ze verzekerd van snelle wifi in het hele hotel tijdens hun volledige verblijf, zonder opnieuw verbinding te moeten maken.

Met Chromecast voor hotels kan iedereen zijn apps gebruiken via de tv

BIED UW GASTEN EEN TV-BELEVING À LA CARTE, NET ALS THUIS

De behoeften van hotelgasten evolueren voortdurend. Netflix, Amazon Prime video, replay TV, YouTube … Met Chromecast voor hotels kan iedereen zijn smartphoneapps rechtstreeks op de tv in de kamer bekijken.
Sport, gespecialiseerde kanalen … Het is niet evident om aan ieders wensen te voldoen. Deze oplossing kan dure abonnementen overbodig maken.
Bied uw gasten een tv-ervaring à la carte en en realiseer een fikse besparing!

HOE WERKT HET?

Met Chromecast voor hotels kunnen uw klanten alle apps van hun smartphone rechtstreeks op de tv bekijken. Eenmaal verbonden met wifi scannen ze gewoon de QR-code die op de tv wordt weergegeven om hun apparaat (smartphone, tablet of computer) te koppelen.

Vervolgens klikken ze op het Chromecast-pictogram om hun app te starten op de tv in de hotelkamer, alsof ze comfortabel thuis zitten! Zo kunnen uw klanten zonder enige beperking genieten van hun favoriete app: Netflix, YouTube, myCanal, beIN Sports, Amazone Prime, replay TV, Spotify …

De installatie verloopt snel, met een discrete en beveiligde Chromecast-module achteraan het tv toestel.

NL

Hebt u een project om uw hotel uit te rusten met wifi en/of Chromecast?

Onze experts staan steeds voor u klaar. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NL

Uw kant-en-klare Wifi- en Chromecast-oplossing

We hebben onze eigen oplossing ontwikkeld om zelf de totale controle te behouden en u een perfecte schaalbaarheid te kunnen bieden.

Hoogwaardige installatie met kant-en-klare service van A tot Z: studie ter plaatse voor een optimale uitrusting en een perfecte dekking, plus een snelle installatie en configuratie.

Onze interne klantenservice maakt gebruik van monitoring op afstand om uw installatie in real time te controleren en te her configureren. Indien noodzakelijk wordt een technicus ter plaatse gestuurd.

En omdat kwaliteit begint bij mensen krijgt u ondersteuning door een vaste contactpersoon die u adviseert over de nieuwste functies. Zo staan we borg om u een onberispelijke service te garanderen.

UITGERUSTE HOTELS

Ze vertrouwen ons al...

Hotel Orchidé
Value stay
Domaine format carre
Accor
Naxhelet
JAM

En ze getuigen...

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Hôtel des sommets

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Hôtel des sommets

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN EN PRODUCTEN VOOR UW ETABLISSEMENT

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sector

CASE STUDY

Het belang van een goed wifi-netwerk

Het viersterrenhotel, gelegen in het centrum van Aalter, is perfect voor zakenreizen of een weekendje weg. Eigenaar Piet Vandereecken vertelt over de uitdagingen van wifi in de horeca.

hotel orchidée etc NL
Wat zijn de belangrijkste uitdagingen van wifi in de horeca van vandaag?

De grootste uitdaging is om de klanten een stabiele en snelle wifi-verbinding te bieden, zonder onderbreking, in de hele vestiging.

Wat waren uw belangrijkste criteria om uw leverancier te kiezen?

Screenservices biedt kwaliteitsproducten die klanten snelle en kwalitatieve internettoegang kunnen bieden.

Waarom is de Chromecast de juiste oplossing voor jou?

Chromecast is de perfecte oplossing. Tegenwoordig passen we de televisie in hotels aan de behoeften van de gasten aan en verlagen we tegelijkertijd de kosten, omdat het niet nodig is om smart-tv’s te kopen.

Hoe wordt u ondersteund door onze teams tijdens uw engagement?

Er is een 7/7 hulplijn die ons kan helpen met eventuele problemen.

Zijn uw klanten tevreden met de ingevoerde oplossingen en de aangeboden diensten?

Onze gasten zijn tevreden over de aangeboden Wifi en Chromecast oplossingen. Ze kunnen hun favoriete programma’s en series vanaf hun smartphone rechtstreeks op de tv in hun slaapkamer bekijken.

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen...

Contact