Rust uw ziekenhuis uit met interactieve tv en digital signage

Groupe de masques 3

0
Zorginstellingen aangesloten op TV

0
Televisieschermen geïnstalleerd
social media

0
Schermen geïnstalleerd in concessie voor tv-diensten

Bied de patiënten in uw zorginstelling slimme tv-oplossingen

shutterstock RVB nl

Televisie: onmisbaar voor het comfort van uw patiënten

Televisie is essentieel om uw patiënten en bewoners afleiding en comfort te bieden. Door onze innovatieve tv-oplossingen te installeren in uw ziekenhuis of kliniek biedt u uw patiënten hetzelfde comfort als thuis. De eenvoudige, gebruiksvriendelijke en efficiënte interface maakt het voor gebruikers gemakkelijk om door de menu’s te navigeren.

Alle Belgische zorgvoorzieningen schakelen geleidelijk aan over naar digitale televisie. De omschakeling van analoog naar digitaal zorgt voor een drastische verbetering van de beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien biedt digitale tv een ruimere keuze aan programma’s en kanalen. Wij begeleiden u bij deze overgang en bieden u een ruim aanbod aan binnen- en buitenlandse zenders.

Zo vindt iedereen wel een programma naar zijn of haar smaak!

Interactieve tv op maat voor uw ziekenhuis of kliniek

Elke zorginstelling is uniek, en daarom stemmen we onze tv-oplossingen af op uw bekabeling (coax, IP) en uw tv-schermen. Daarnaast bieden we u een ruime keuze aan schermen van grote merken (Samsung, Philips, LG enz.).
Bovendien personaliseren we uw tv-schermen om de verschillende diensten voor uw patiënten in de kijker te zetten: intern kanaal, praktische informatie, animaties, gepersonaliseerde boodschappen enz.
Onze grafische vormgevers begeleiden u doorheen het personalisatieproces: ze helpen u uw eerste aangepaste inhoud te creëren, en leiden uw teams op om uw info bij te werken. Met onze onlinetool is dat bovendien heel eenvoudig!

PJ scaled e

Vereenvoudigde tv-toegangsrechten

Tijdens het inschrijven kunnen uw patiënten meteen bij het onthaal tv-toegang aanvragen. Zo kunnen ze profiteren van televisie, ongeacht de duur van hun verblijf. Onze beheertool voor de toegangsrechten van uw patiënten helpt u om de werklast van uw personeel te verlichten.

En de facturatie? Uw patiënten betalen voor de gewenste duur bij het inschrijven of aan het einde van hun verblijf. Die koppeling tussen het facturatie- en reservatiesysteem is erg handig en doeltreffend.

Informeer uw patiënten efficiënt met digital signage

In ziekenhuizen is digital signage zeer doeltreffend om patiënten te informeren. Op schermen bij het onthaal, in de wachtkamer, in de gangen of bij de liften worden best practices, hygiënische voorschriften, aangeboden specialisaties, specifieke behandelingen, uurroosters enz. getoond. Al die praktische informatie zal bijzonder op prijs worden gesteld, zeker in de wachtkamer.

Ook voor uw teams is digital signage een echte troef en een handig hulpmiddel bij de dagelijkse verzorging en behandeling van de patiënten. Bovendien kunt u uw berichten heel eenvoudig plannen of wijzigen!

Hiertoe reiken we u een gebruiksvriendelijke tool aan op maat van uw voorziening die alle onmisbare info bundelt. Dankzij de cloud kunt u uw content publiceren op uw geconnecteerde IP- of wifischermen, waar u ook bent en via gelijk welke computer of smartphone.

Zo biedt u uw gasten een vlotte toegang tot informatie en uw teams een onmisbare hulp en doeltreffende begeleiding!

shutterstock scaled nl

Bent u van plan uw hotel uit te rusten met een koelkast, minibar en kluis?

Laat ons uw behoeften weten. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Affichage dynamique nl

Onze kant-en-klare oplossingen voor interactieve tv en digital signage

We installeren kant-en-klare oplossingen op maat van uw behoeften met een gepersonaliseerde ondersteuning: studie ter plaatse, snelle installatie, levering van schermen van grote merken (LG, Samsung, Philips) of installatie van de oplossing op uw eigen schermen, personalisatie van uw content, levering van zenderpacks enz.

Daarbij krijgt u ondersteuning door een vaste contactpersoon.

Daarnaast staat ook onze interne klantendienst altijd voor u klaar. Via monitoring op afstand kunnen ze uw installatie in real time controleren.

Uitgeruste hotels

Ze maken ons al zeker...

CHBA format carre
Epicuramonhopital format carre
Erasme format carre
cliniquedeleurope format carre
chrverviers format carre
epsylon format carre

En ze getuigen...

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Mr Boveroux

Dirigeant, Erasme

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Mr Tamagnini

Dirigeant, CHBA

Ontdek al onze oplossingen en producten voor uw etablissement

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sectoren

Casestudy

Erasme

Met een bebouwde oppervlakte van 110.000 m² verdeeld over 8 gebouwen is het Erasmusziekenhuis een van de belangrijkste universitaire ziekenhuizen in België. Niet alleen bekend om zijn omvang, maar ook om de expertise en professionaliteit van zijn medewerkers, heeft Erasmus ons gekozen als hun vertrouwde partner.

Het Erasmus Ziekenhuiscentrum heeft gekozen voor Screen Services-oplossingen om zijn patiënten een comfortabele en huiselijke ervaring te bieden. In 2010 sloot Screen Services een serviceconcessiecontract met deze prestigieuze academische instelling om betaalde toegang tot digitale televisie en internet te bieden. Alle bedden in alle kamers van Hôpital Erasme profiteren van deze service.

Om ervoor te zorgen dat de servicekwaliteit van Screen Services aan de eisen van Erasmus blijft voldoen, heeft het bedrijf een complete oplossing voor zowel beeld als internet ingezet. De beeldoplossing bestaat uit een digitaal kopstation dat 70 satelliet- en digitale televisiezenders verwerkt, beheerservers, meer dan 700 flatscreens uitgerust met een decoderingsmodule en bevestigd op veilige muurbevestigingen. En voor internet leverde Screen Services de benodigde apparatuur om de stroom over het bestaande coaxiale tv-netwerk naar elke in de bedstrip aanwezige RJ45-aansluiting te leiden.

Er worden twee boeketten (Premium en social) aangeboden aan patiënten en de opbrengst van de verkoop van deze boeketten wordt gedeeld tussen Screen Service en Hôpital Erasme.

32-inch schermen voor de AISH van Seraing

We hebben 450 32-inch televisies geïnstalleerd in de kamers van AISH, een groot ziekenhuiscentrum in Bois de l’Abbaye & de Hesbaye.

Sans titre nl
Waarom heb je voor Screen Services gekozen in plaats van de concurrentie?

Dankzij Screen Services kijken AISH-patiënten nu naar hun favoriete programma’s op 32-inch schermen. Ze kijken naar de tv-programma’s van hun keuze vanuit het comfort van hun slaapkamer. Comfort als thuis!

Wat zijn de redenen voor u om voor de dienstverlening te kiezen?

Om onze vestiging uit te rusten, hebben we om financiële en operationele redenen gekozen voor het verlenen van serviceconcessies. Het belangrijkste voordeel is dat u absoluut verlost bent van het beheer van de dienst terwijl u elke patiënt de mogelijkheid biedt om hun programma in bed te bekijken. Screen Services regelt alles: installatie, inbedrijfstelling van het gehele computersysteem op afstand, aanpassing van coax bekabeling en geluid naar de bedstrip.

Hoe zou u dit voordeel in de praktijk verklaren?

Om toegang te krijgen tot deze dienst is er in de praktijk niets eenvoudiger: de patiënt die de tv-dienst op de kamer wenst, gaat naar de boekhandelaar die in de gezondheidsinstelling aanwezig is, betaalt het aantal gewenste tv-dagen, gaat naar de kamer en neemt de volledige profiteren van zijn favoriete programma’s.

Flatscreens in de CHR . van Namen

Flatscreen-oplossingen tegen redelijke prijzen op het Namur CHR IP-netwerk.

Een grote uitdaging!

chr namur etude de cas nl
Waarom heb je voor Screen Services gekozen in plaats van de concurrentie?

We wilden al onze gerenoveerde kamers uitrusten met flatscreens op het gloednieuwe IP-netwerk. Screen Services kon geleidelijk en zeer snel inspelen op onze wensen en zonder ons bloot te stellen aan exorbitante kosten. De IPTV-lichtoplossing van Screen Services komt het beste tegemoet aan de behoeften van de klant en vooral de drukke teams in de ziekenhuisomgeving.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services?

All-in-service! De technische teams van Screen Services installeren 32” schermen op verstelbare steunen en nemen het bestaande zenderplan over. Daarnaast zorgen zij voor de server en software in het datacenter. Ze passen de thuisinterface van de schermen aan de stijl van ons etablissement aan en creëren informatiecapsules voor patiënten. Voor de patiënten is het een troost als thuis, en voor ons… hoeven we alleen maar de patiënten te verwelkomen!

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen …

Contact