Digital signage in het rusthuis

Groupe de masques 3

0
Locaties uitgerust

0
Schermen geïnstalleerd
social media

0
Uur tv gekeken per dag

Laat uw schermen het werk voor u doen

AD EHPAD
Digital signage in het rusthuis : dankzij digitalisatie kunt u het imago van uw rusthuis moderniseren en snel in de kijker zetten.

We leven in een digitaal tijdperk, waarin papier stilaan verdwijnt. Digital signage helpt u naar een wereld zonder papier.

Met onze oplossing op maat communiceert u eenvoudig en snel op groot scherm. Onze digitale-signageoplossing is aanpasbaar aan de huisstijl van uw instelling. Zo kunt u eenvoudigweg de dagelijkse dienstverlening van uw rusthuis in de kijker plaatsen: animaties, evenementen, activiteiten, dagmenu’s, weer, horoscoop,…

Op die manier blijven uw bewoners op dynamische en interactieve manier op de hoogte!

Houd uw bewoners van alles op de hoogte

VLOTTE INFORMATIEDOORSTROMING

Digital signage is een innovatieve communicatietool om uw bewoners te informeren en te entertainen met behulp van tekst, afbeeldingen en video. Deze praktische schermen bij het onthaal, aan de liften of in de zitruimte worden erg op prijs gesteld door de bewoners.

Wilt u de tool optimaal inzetten? Maak er dan gebruik van om uw diensten, zoals dagmenu’s, activiteiten, bewustmakingsacties, evenementen enz. in de kijker te plaatsen. Of om praktische info te delen, zoals het lokale weerbericht, het tijdstip, de hygiënevoorschriften, de horoscoop, nieuwtjes enz.

shutterstock web
scaled NL
EENVOUDIG BEHEER OP AFSTAND

Met digital signage kunt u in één klik overal in uw voorziening communiceren! Dat is een echte troef die een wereld van verschil maakt. Zo kunt u uw schermen en communicatie altijd en overal in een oogwenk aanpassen.

Hoe dat werkt?

Via de cloud! U bedient al uw IP- of wifischermen via gelijk welke computer met één gebruiksvriendelijke tool. Uw berichten plannen, wijzigen en organiseren was nooit zo eenvoudig! De extra troef? Onze grafische vormgevers creëren samen met u uw eerste inhoud en maken u wegwijs in de tool.

Wilt u uw rusthuizen uitrusten met digital signage?

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

shutterstock web

Onze kant-en-klare oplossingen voor digital signage

We zijn uw unieke aanspreekpunt en voeren uw project uit van A tot Z.
  • Om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen staat dezelfde lokale technicus in voor het onderzoek ter plaatse, de installatie en het onderhoud.
  • Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.
  • Onze technici maken gebruik van monitoring op afstand om uw installatie in real time te controleren.

UITGERUSTTE RUSTHUIZEN

Zij vertrouwen ons al...

cpas namur
ACIS
CPAS virton
careion format carre
zorg
SERVIOR
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Zorgbedrijf Antwerpen

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Home Saint Joseph (NAMUR)

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN EN PRODUCTEN VOOR UW ETABLISSEMENT

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sector

CASESTUDY

OCMW Hasselt bereidt zich voor op de digitale toekomst

Het OCMW van Hasselt kiest Screen Services als partner voor hun project “Prestigieuze Zorg”.

CPAS DE HASSELT
Voor welke Screen Services-oplossingen heeft u gekozen?

Het OCMW in Hasselt heeft gemeenschappelijke ruimtes uitgerust met digital signage en meer dan 300 bewonerskamers met televisie.

Met een geïntegreerde programmagids en opnamemogelijkheid kijken bewoners zelfstandig tv.

Het hoogtepunt ? Het family portal !

Een echte state-of-the-art technologie waarmee bewoners rechtstreeks op de televisie in hun kamer oproepen van hun familie kunnen ontvangen.

Waarom heeft u voor Screen Services gekozen in plaats van de concurrentie?

We hebben alle implementatie van digitale oplossingen aan Screen Services toevertrouwd, omdat zij experts zijn in hun vakgebied. Ze luisterden naar onze behoeften en adviseerden ons over de beste oplossing voor ons etablissement.

Om onze huidige en toekomstige noden zo goed mogelijk te dekken, kozen ze voor een IP-bekabelingsoplossing. Deze is aangesloten op het Telenet Broadcast center.

Kunt u iets zeggen over uw algemene beoordeling van de materiaalkeuze in vergelijking met ons advies?

De digital signage in de gemeenschappelijke en receptieruimten stelt ons in staat om algemene informatie gemakkelijk te communiceren. Dankzij de informatie- en interactiekanalen direct in de kamers profiteren ook onze bewoners van effectieve communicatie en dagelijks contact met hun naasten.

Bent u tevreden over de onderhoudsdiensten en de algemene opvolging van onze verschillende afdelingen?

Screen Services regelt de volledige implementatie van A tot Z en zorgt voor het volledige onderhoud van de aangeboden diensten. Monitoring gedurende dit meerjarige contract is een echte plus!

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen...

Contact