Wifi op de Camping

Groupe de masques 3

0
Campings uitgerust door de Groep

0
Logeerplekken gedekt door Wifi
social media

0
Toestellen verbonden deze zomer
iStock copie

Onberispelijke Wifi-kwaliteit en 100% veiligheid

Wifi op de camping : ongeacht de grootte en capaciteit van uw camping, vakantiegangers eisen tegenwoordig optimale Wi-Fi-kwaliteit. Bij het zwembad of aan de andere kant van de camping, uw gasten willen verbonden blijven.  Contact met familie, op de hoogte blijven van het nieuws, het weer of gewoon hun favoriete serie kijken.

Daarom moet uw Wifi altijd snel zijn zodat u een “home away from home” verbindingservaring kunt bieden. Onze experts werken hard om ervoor te zorgen dat uw Wifi-aanbod perfect aansluit op de netwerkarchitectuur van uw vestiging.

We hebben gewerkt aan een algoritme dat de doorvoer soepel verdeelt tussen gebruikers, en de feitelijk beschikbare doorvoer met 30% optimaliseert.

Een Wifi-verbinding ontworpen voor kamperen

Ontdek onze ultraperformante camping-Wifi om te voldoen aan de connectiviteitsbehoeften van het hele gezin. Een goed ontworpen camping-Wifi infrastructuur is namelijk in staat om een kwaliteitssignaal te leveren aan alle kampeerplaatsen, ondanks externe obstakels. Hoe groot uw camping ook is, wij ontwerpen een netwerk op maat met Mesh-technologie en apparatuur aangepast aan de buitenomgeving.

Indien nodig kunnen we ook interne glasvezelverbindingen installeren naar belangrijke punten op de camping. Dit om een maximale doorvoer dicht bij de kampeerplaatsen te garanderen.

Netflix, YouTube, Disney+, videogesprekken... wat het gebruik ook is, Wifi op de camping moet onder alle omstandigheden snel zijn. Daarom hebben we intelligent snelheidsbeheer geïntroduceerd. Met behulp van ons algoritme, dat bandbreedte in realtime toewijst op basis van de behoeften van elke gebruiker. Het resultaat is dat de werkelijke bandbreedte met 30% wordt verhoogd, zodat er zelfs tijdens piekuren een krachtige Wi-Fi-verbinding is.

camping

Bent u van plan om uw camping uit te rusten met Wifi ?

Onze experts staan voor u klaar.
Vertel ons wat u nodig heeft, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Een eenvoudige, gepersonaliseerde WiFi-verbinding

  1. Wifi-verbinding: gebruikers maken verbinding via een verbindingsportaal in uw stijl en in de taal van de gebruiker (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, enz.).
  2. Keuze van pakket: zodra ze verbonden zijn, kunnen de gebruikers de toegangsmodus kiezen die u aanbiedt. Gratis toegang: met één klik, door hun e-mail in te voeren of een formulier in te vullen, of door beveiligde verbindingscodes in te voeren. Voor een completere ervaring kunnen ze kiezen voor een van de pay-as-you-go pakketten. Deze zijn afgestemd op de duur en functies van het gebruik.
    We ontwerpen ook voordelige maandpakketten voor de behoeften van bewoners of seizoensarbeiders.
  3. Automatische herverbinding: eenmaal ingelogd kunnen gebruikers genieten van probleemloos browsen tijdens hun volledige verblijf. Waar ze zich ook bevinden op de camping en zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken.

Volledige begeleiding bij uw Wifi-installatie op de camping

  • Diepgaande Wifi-studie: om de netwerkdekking te definiëren, de vereiste apparatuur en de precieze locatie van elke Wifi-terminal te bepalen.
  • Snelle installatie: zodra de studie is afgerond en gevalideerd door onze ingenieurs, bieden wij u de meest geschikte internetverbinding tegen de beste prijs.
  • Reactieve technische ondersteuning: dankzij monitoring op afstand kan onze expert uw installatie in realtime controleren en configureren. Bovendien is hij tijdens de zomermaanden sneller ter plaatse om eventuele problemen op te lossen.
Uw partner in technologische oplossingen

Établissements équipés

Zij vertrouwen ons al

Campings flower
Petite Suisse
Floreal holidays
Your Nature
Center Parcs
Tourtaxis
« Screen Services a mis en place un déploiement rapide et professionnel sur nos navires de dragage et offshore. Nous avons implémenté leur système de divertissement pour offrir à notre équipage et à nos clients des chaînes de télévision diffusées en direct, ainsi que des formations à bord et des contenus commerciaux ».
Nils Crabeel

Responsable communication, Jan de Nul

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Dirigeant, Waerwaters

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN EN PRODUCTEN VOOR UW ETABLISSEMENT

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sectoren

WILT U UW ZAAK UITRUSTEN MET NIEUWE TECHNOLOGIE?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen...

Contact