Interactieve TV voor rusthuizen

Groupe de masques 3

0
Vestigingen aangesloten op TV

0
Televisieschermen geïnstalleerd
social media

0
Uur tv gekeken per dag

Het toppunt van comfort voor uw bewoners!

shutterstock web nl

Interactieve tv voor rusthuizen: een oplossing op maat van uw bewoners

Wilt u kwaliteitsdiensten aanbieden aan uw bewoners? Geef ze dan toegang tot interactieve TV voor rusthuizen. Geleidelijk aan schakelen alle Belgische zorgvoorzieningen over naar digitale televisie. Wij ondersteunen u graag bij de overgang van analoog naar digitaal. En dit met tv-schermen die de beeld- en geluidskwaliteit verbeteren en u een ruimere keuze aan programma’s en kanalen bieden.

Naast een groot aanbod aan binnen- en buitenlandse zenders omvat onze interactieve tv-oplossing ook radiozenders, toegang tot de Europese pers, ….

Ons systeem is speciaal ontworpen om de sociale interactie te bevorderen en informatie- en entertainmentdiensten aan te bieden. Zo kunt u via de televisie communiceren met uw bewoners. Onze grafische vormgevers helpen u bovendien om gepersonaliseerde inhoud te creëren en via uw intern kanaal te verspreiden naar uw bewoners.

Zo wordt interactieve tv een echte communicatietool waarmee u evenementen, praktische informatie, animaties, gepersonaliseerde boodschappen, …. deelt met uw bewoners.

Gebruiksvriendelijke interactieve tv met een ruim aanbod

We creëren voor uw rusthuis een interactieve gebruikersinterface op maat, aangepast aan uw huisstijl. Een gebruiksvriendelijke oplossing om uw bewoners maximale toegang te geven tot hoogwaardige televisie, net als thuis.
Uw bewoners kunnen kijken naar nationale en internationale zenders, programma’s opnemen en apps gebruiken. En via de family-app hoeven ze geen enkel moment met hun familie te missen.

Ook onze vereenvoudigde en ergonomische afstandsbedieningen helpen mee aan het gebruiksgemak van de interactieve TV.
PJ nl

Een app waarmee bewoners in contact blijven met hun familie

Omdat familiebanden belangrijk zijn, bieden we uw bewoners de mogelijkheid om dagelijks in contact te blijven met hun dierbaren. De family-app is een smartphoneapp die speciaal ontwikkeld is voor rusthuisbewoners.

Hiermee kunnen familieleden foto’s, berichtjes of video’s rechtstreeks van hun smartphone naar de televisie in de kamer sturen.

Via de app kan het rusthuis de familieleden ook op de hoogte houden van nieuwe hygiëneregels, dagmenu’s enz. Zo ontstaat een echte interactie!

Houd uw bewoners op de hoogte via groot scherm

Laat interactieve tv het werk voor u doen

Onze grafische vormgevers zorgen voor een hoogwaardige communicatie op maat van uw huisstijl. Ze personaliseren uw eerste content, die u vervolgens naar wens kunt bijwerken en met één klik kunt delen met uw bewoners. Zo houdt u hen makkelijk op de hoogte van uw dienstverlening via gepersonaliseerde boodschappen, praktische info, animaties, weerbericht, horoscoop,…

Kwaliteitsschermen op maat van rusthuizen

Om een kwaliteitsservice te garanderen en optimaal aan de behoeften van uw rusthuis te voldoen, bieden we u performante schermen aan. Dit is samenwerking met onze partners Samsung en LG. Ze kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in elke ruimte en zijn voorzien van speciale functies voor rusthuizen. Hebt u zelf al tv-schermen? Dan passen we onze tv-oplossingen aan aan uw situatie, ongeacht uw bekabeling (coax, IP).

shutterstock web nl

Bent u van plan uw rusthuis uit te rusten met Interactieve TV?

Laat ons uw wensen weten, onze experts staan ​​voor u klaar.
We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

shutterstock nl

Onze kant-en-klare interactieve tv-oplossingen voor rusthuizen

We bieden uw rusthuis kant-en-klare oplossingen op maat, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Studie ter plaatse, snelle installatie op uw eigen schermen of onze schermen, levering van zenderpacks, creatie van uw eerste content, onderhoud, …

Onze interne klantendienst maakt gebruik van monitoring op afstand om uw installaties in real time te controleren en te herconfigureren. Indien nodig komt een technicus snel ter plaatse.

Om u een optimale dienstverlening te bieden, adviseren we u over hoe uw tv-infrastructuur mee te laten evolueren.

Ons doel? U de best mogelijke dienstverlening garanderen !

Uitgeruste verpleeghuizen

Ze maken ons al zeker...

cpas namur
ACIS
KORIAN
Zorgpunt waasland
zorg
CPAS

En ze getuigen...

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

CPAS NAMUR

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.
Chris Angele

Foyer Notre Dame de Paix

Ontdek al onze oplossingen en producten voor uw etablissement

Onze andere oplossingen ontworpen voor uw sectoren

Case study

Zorgbedrijf Antwerpen:
installatie van digitale tv

Voor zijn community digitale tv-installatie koos Zorgbedrijf Antwerpen voor Screen Services.

Screen Services heeft nieuwe digitale tv’s geïnstalleerd, evenals interactieve informatiediensten op schermen in de rusthuizen van de groep Zorgbedrijf Antwerpen. Dimitri De Rooze, Manager Inkoop & ICT beantwoordde enkele vragen.

ZBA INTERACTIVE nl
Hoe onderscheidde Screen Services zich van de concurrentie?

Naast het financiële aspect waren het vooral de ondersteuning, knowhow en ervaring van Screen Services die de triggers waren om tot een solide overeenkomst te komen.

Waarom heeft u ervoor gekozen om uw toestellen te huren in plaats van te kopen?

We hebben ervoor gekozen om te huren om de komende zes jaar te profiteren van een full-omnium contract. Het voordeel is ook dat we maar één aanspreekpunt hebben voor het onderhoud van onze televisies.

Bovendien leek een aankoop, gezien de constante vooruitgang in multimedia-oplossingen, niet voldoende.
Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services?

De grootste kracht van Screen Services is uiteraard de ervaring en knowhow op het gebied van televisies, en meer specifiek digitale tv in communities. Ook zijn we erg blij met de technische staf die de installaties kwam verzorgen. Niets is te veel gevraagd van hen, het is met een glimlach en een goed humeur dat ze service verlenen. Ook richting onze bewoners zijn ze aardig en vrolijk.

Daarnaast onderhoudt Screen Services goede relaties met haar leveranciers. Hierdoor kan het goede prijzen bekomen voor de installaties van zijn klanten.
Vindt u dat Screen Services uw behoeften voldoende in kaart heeft gebracht?

Screen Services heeft ons verzoek zeer goed bestudeerd en heeft direct onze wensen in kaart gebracht. We hebben kunnen profiteren van het deskundige oog van Screen Services: er zijn verschillende initiatieven genomen om op een aantal punten duidelijkheid te scheppen.

In de rusthuizensector proberen we onze producten en installaties zo eenvoudig mogelijk te houden en staan we ​​erop dat onze bewoners de toestellen begrijpen en er gebruik van kunnen maken.
Vindt u dat Screen Services hiervoor het nodige heeft gedaan?

Door ons enerzijds een afstandsbediening voor senioren voor te stellen en anderzijds een eenvoudig interactief informatiekanaal, lijkt het mij dat Screen Services de uitdaging volledig is aangegaan om een ​​vaak ingewikkelde technologie voor deze generatie te vereenvoudigen.

Zou u onze diensten aanbevelen aan andere vestigingen?

Wij zijn overtuigd van de samenwerking met Screen Services. Inmiddels hebben we het aanbod voorgelegd aan andere rusthuismanagers die sterk in de verleiding komen om met Screen Services te werken.

Wilt u uw zaak uitrusten met nieuwe technologie?

Laat ons weten wat we
voor u kunnen doen...

Contact