Sales Vlaanderen

MISSIE AANBIEDING

Als onderdeel van zijn uitbreiding, Screen Services zoekt:

Sales Vlaanderen - Hotelsector

Referentie : 2023 – Sales Vlaanderen

Het bedrijf Screen Services

Screen Services is een van de belangrijkste Belgische aanbieders van WiFi, interactieve TV, Chromecast, digital signage en andere digitale diensten voor hotels, campings, zorginstellingen en winkels.

Wij beheren de volledige levenscyclus van het product, van de ontwikkeling tot de dienst na verkoop, dankzij gekwalificeerde teams in onze kantoren in Brussel. Door kwaliteitsoplossingen aan te bieden, voornamelijk op huurbasis, is Screen Services al 40 jaar de historische speler en referentie op de Hospitality IT-markt.

Als dochteronderneming van de Passman-groep hebben we nu 140 werknemers en meer dan 10.000 klanten in Europa, met een omzet van ongeveer 40 miljoen euro.

Bij Screen Services vormt het verkoopteam het hart van onze organisatie. We moedigen autonomie aan en waarderen onze teams elke dag. Met een zeer laag personeelsverloop worden onze teams opgeleid in onze producten en technieken, en zien ze hun vaardigheden en werkgebied elk jaar groeien.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Sales Manager om ons team in het veld te versterken en onze groei in de hotel- en outdoor accommodatiemarkt te ondersteunen.

Wil je werken bij een bedrijf op mensenmaat, met een stevige groei?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres !

De missie

Je rapporteert aan het management en hebt als taak je klantenportefeuille te ontwikkelen en loyaliteit op te bouwen in een B2B-omgeving.

Als “verantwoordelijke van je sector” organiseer je je week en je verplaatsingen, en je belangrijkste taken zijn :

  • Prospectie voor nieuwe klanten in jouw geografisch gebied
  • Promoten en verkopen van het volledige gamma oplossingen en producten in onze catalogus
  • En een uitstekende relatie opbouwen met je klanten en prospects, om je portefeuille te ontwikkelen en te versterken.

Gezocht profiel

Bovenal ben je klant- en resultaatgericht en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, of een zeer goede kennis van de hotelmarkt.

Om in deze functie te slagen, moet je een winnaarsmentaliteit hebben, een echte honger naar verkoop en het vermogen om te onderhandelen.

Je bent ook goed in argumenteren en overtuigen, hebt goede interpersoonlijke vaardigheden en kan goed luisteren.

Vereist niveau van professioneel Engels.

Aanbod

Functie: Sales Manager

Materiaal : We geven je alle materiaal dat je nodig hebt om je werk uit te voeren: telefoon, bedrijfswagen, verzekering, enz. We leiden je op in onze producten en verkooptechnieken zodra je bij ons in dienst treedt.

Plaats: Brussel – Schaarbeek

Salaris: Je krijgt een gegarandeerd salaris en een eenvoudige, aantrekkelijke variabele component, zonder plafond!

Spreekt deze functie of missie je aan?

Contact