32-inchschermen voor het AISH-ziekenhuis van Seraing

We hebben 32-inchschermen geplaatst in de kamers van het AISH-ziekenhuis. Dankzij Screen Services kunnen de patiënten in alle rust tv kijken.

Meer comfort met 32-inchschermen

Voortaan volgen de patiënten van het belangrijke AISH-ziekenhuis, het Centre Hospitalier du Bois de l’Abbaye & de Hesbaye, hun favoriete tv-programma’s op comfortabele 32-inchschermen die aan de muur van hun kamer hangen.

Screen Services heeft ook de dienstenovereenkomst binnengehaald die een jaar geleden werd opengesteld. Het voordeel voor het AISH-ziekenhuis is dat het zich geen zorgen meer hoeft te maken over de diensten: ons bedrijf heeft iets meer dan 450 televisies geplaatst, een volledig informaticasysteem geïnstalleerd voor activering van de dienst vanop afstand, de coaxiale bekabeling aangepast en het geluid tot in het bedframe gebracht zodat elke patiënt in alle rust zijn tv-programma kan bekijken vanuit zijn bed.

32-inchschermen voor het AISH-ziekenhuis van Seraing

Het is heel eenvoudig om toegang te krijgen tot deze dienst: ga naar de verkoopdienst in het gebouw, betaal voor het aantal gewenste dagen televisie en ga terug naar de kamer: de beheeroplossing doet de rest.

Op zoek naar multimedia- en tv-oplossingen? Contacteer ons!