Different Hotels, TV & satelliet head-end in concepthotels

De groep Different Hotels is een pionier in het ontwikkelen van concepthotels en gaat in tegen de standaardisering van sommige internationale hotelketens.

TV-toestellen en satelliet head-end

De groep, die al bij ons klant is sinds de opening van hun eerste hotel twintig jaar geleden, vroeg ons om in hun tien vestigingen TV-toestellen op de kamers te plaatsen, en een satelliet head-end te implementeren om een breed gamma televisiezenders te kunnen aanbieden. Vervolgens vroeg Different Hotels ons om de klanten in de lobby en in de kamers van elk hotel informatiekanalen aan te bieden, waar ze een overzicht krijgen van de hoteldiensten (restaurants, sportinfrastructuur, …) en een aanbod van de voornaamste bezienswaardigheden en ontspanningsmogelijkheden in de streek. Dit versterkt het gevoel van persoonlijke ontvangst bij de klanten en aandacht voor hun comfort.

In februari installeren we deze multimediadiensten in het Terhills Hotel in Maasmechelen, de elfde vestiging van de groep. Screen Services kreeg tevens de opdracht om een volledige satellietinstallatie te verzorgen. We mogen hier ook minibars en hotelsafes leveren.                

In april heeft Screen Services zijn allernieuwste YUP-hotel in Hasselt voorzien met TV-toestellen en interactieve diensten, volledig gestuurd met een complete satellietinstallatie met TV- en radioprogramma’s.