Zorgbedrijf Antwerpen koos Screen Services voor haar digitale TV installatie in collectiviteit

Onlangs begon Screen Services digitale TV’s in collectiviteit te installeren in de rusthuizen van Zorgbedrijf Antwerpen. De Manager ICT & Aankoop, Dimitri De Rooze, antwoordde graag op enkele vragen.

S.S.: Hoe is Screen Services erin geslaagd om zich te onderscheiden van de concurrentie?

D.D.R.: Naast het prijsaspect waren het voornamelijk het mee nadenken, de deskundigheid en de technologische vakkennis die in zeer grote mate meespeelden om tot een gedegen offerte en voorstel te komen.

Waarom koos u voor verhuur van de toestellen?

Zorgbedrijf Antwerpen verkoos huur ten eerste om voor de volgende zes jaar over een full-omnium contract te beschikken en ten tweede om slechts één aanspreekpunt te hebben bij problemen, zijnde Screen Services. Bovendien leek -aangezien de constante vooruitgang van multimedia- aankoop ons ongeschikt.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Screen Services?

Het mee nadenken en het inleven van Screen Services in onze vraagstelling en sector is een absoluut pluspunt. Natuurlijk ook het feit dat ze zeer veel ervaring hebben in TV’s en alles wat er bij komt kijken. Maar Zorgbedrijf Antwerpen is ook zeer tevreden over het technisch personeel dat tot op heden installaties is komen uitvoeren. Niets is hen te veel gevraagd; het is met een glimlach en goed humeur dat ze werken, en zelfs ook naar onze residenten toe.

Bovendien onderhoudt Screen Services een goede relatie met haar eigen leveranciers (zoals Telenet, Samsung), waardoor ze een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding kan verkrijgen.

Vindt u dat Screen Services uw behoeftes goed heeft begrepen?

Screen Services heeft ons bestek goed doorgenomen en had vrij snel door wat onze behoeftes waren. Daarnaast werd het nodige initiatief genomen om onduidelijkheden op te klaren, en hebben we steeds kunnen vertrouwen op de expertise van Screen Services.

In de woonzorgsector proberen wij onze installaties en producten zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarbij is het belangrijk dat alle residenten de instellingen onder de knie hebben en deze kunnen gebruiken. Denkt u dat Screen Services daarvoor het nodige heeft gedaan?

Door een aangepaste afstandsbediening en een simpele infokanaal te ontwerpen, lijkt het me dat Screen Services er helemaal is in geslaagd om voor die generatie een vaak ingewikkelde technologie te vereenvoudigen.

Zou u onze installaties aan een andere instelling aanraden?

Zorgbedrijf Antwerpen overtuigd van de samenwerking met Screen Services en heeft haar bestek en gunning dan ook opengesteld voor andere besturen die hier ondertussen gretig op zijn ingegaan.

Ontdek onze televisie oplossingen