Digitaal: huiselijk comfort voor uw patiënten en bewoners

Of het nu voor een kort of lang verblijf is, in een ziekenhuis of verpleeghuis, uw patiënten en bewoners moeten vermaakt worden en de tijd doorkomen. TV is ongetwijfeld een essentiële dienst die voldoet aan de verwachtingen van mensen van alle leeftijden en hun verblijf aangenamer maakt. Op dezelfde manier wordt Wifi steeds belangrijker en wordt het ook een oneindige bron van vermaak: sociale netwerken, toepassingen, spelletjes, berichten en video’s, emailing… jong en oud kunnen niet zonder! Omdat zorg en onthaal uw prioriteiten zijn, zal het delegeren van het beheer en onderhoud van uw animatiediensten uw teams ontlasten! Kies daarvoor de begeleiding van een professional die zich bewust is van uw beperkingen, en zoek uit wat de werkelijke verwachtingen van uw patiënten en bewoners zijn om de juiste keuzes te maken.

iStock

WIFI OM DAGELIJKS CONTACT TE HOUDEN

Senioren zijn ook steeds meer verbonden: videogesprekken, WhatsApp-berichten, foto’s en video’s… hun smartphone of tablet biedt hen de mogelijkheid tot interactie met hun dierbaren. Uit een studie blijkt namelijk dat 61% van de senioren Wifi gebruikt om contact te houden met familie en vrienden, 60% om op de hoogte te blijven, 44% voor onderwijs en 28% voor entertainment. Daarom wordt Wifi beschouwd als een essentiële dienst voor uw patiënten en bewoners.

De Screen Services-oplossing, die al door 600 zorginstellingen in België en Frankrijk werd gekozen, garandeert uiterst betrouwbare en intuïtieve wifi voor professionals en bewoners. Dit is mogelijk dankzij een ultramoderne installatie met de nieuwste technologische innovaties en een op maat gemaakt netwerk. Bovendien vermijdt u dankzij ons R&D-team netwerkvertragingen, want ons algoritme verdeelt de bandbreedthe tussen gebruikers volgens hun gebruik in real time: voor absoluut comfort, zelfs bij verbindingspieken. Voor uw patiënten en bewoners zal de tijd voorbij vliegen!

VISUEL PUB

TELEVISIE: GEWAARBORGD ENTERTAINMENT

TV blijft natuurlijk de eerste dienst die door patiënten van alle leeftijden wordt gevraagd. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u aan ieders behoeften voldoet? Screen Services biedt u een TV-oplossing met een ruim aanbod van nationale en buitenlandse zenders in HD, radiozenders en toegang tot de Europese pers rechtstreeks op de TV. Wat is er nog meer? Onze grafische ontwerpers creëren uw gepersonaliseerd kanaal en ontwerpen dit in de kleuren van uw bedrijf.

En om nog een stap verder te gaan, maak je optimaal gebruik van de functies van Screen Services connected TV door je schermen om te vormen tot een echt communicatiemiddel. Maak, wijzig en zend al uw interne informatie rechtstreeks op de TV in de kamer. Praktische informatie, welkomstboodschappen, terugkerende evenementen, weekprogramma’s, dagelijkse activiteiten, verjaardagsgroeten en nog veel meer, voor een directe interactie met uw patiënten en bewoners.

gthu

NETFLIX OF DISNEY+ IN HET ZIEKENHUIS: GEEF ZE DE KEUZE

Wat als je je streaming apps direct in je kamer kon vinden? Dit is mogelijk dankzij Chromecast Screen Services. Patiënten zullen genieten van het gevoel thuis te zijn met hun favoriete series en al hun toepassingen op de TV in de kamer. Ze zullen toegang hebben tot Netflix, Disney+, YouTube, Amazon Prime… in totale autonomie! Dit is een gebruiksvriendelijke oplossing  voor hen en vereist geen beheer door u.

UW BEVOORRECHTE PARTNER

Screen Services ondersteunt al 50 jaar zorginstellingen in België bij de implementatie van hun connected oplossingen. Wij zijn ons bewust van de beperkingen van de gezondheidszorg en bieden kant-en-klare oplossingen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en beheren het geheel van uw oplossingen: studie ter plaatse, installatie en onderhoud van de apparatuur op afstand of ter plaatse, beveiliging en traceerbaarheid van de gegevens.

Author avatar
Hasku Loteda

Een commentaar plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact