Digitaal: huiselijk comfort voor uw patiënten en bewoners

Of het nu voor een kort of lang verblijf is, in een ziekenhuis of rusthuis, uw patiënten en bewoners moeten worden vermaakt. TV is ongetwijfeld een essentiële dienst die voldoet aan de verwachtingen van mensen van alle leeftijden en hun verblijf aangenamer maakt. Op dezelfde manier wordt Wifi steeds belangrijker en wordt het ook een oneindige bron van vermaak. Denk maar aan sociale netwerken, toepassingen, spelletjes, berichten en video’s, emailing… jong en oud kunnen niet zonder! Omdat zorg en onthaal uw prioriteiten zijn, zal het delegeren van het beheer en onderhoud van uw animatiediensten uw teams ontlasten! Kies daarvoor de begeleiding van een professional die zich bewust is van uw noden. Zoek samen uit wat de werkelijke verwachtingen van uw patiënten en bewoners zijn om zo de juiste keuzes te maken.

iStock

WIFI OM DAGELIJKS CONTACT TE HOUDEN

Senioren zijn steeds meer verbonden: videogesprekken, WhatsApp-berichten, foto’s, video’s… hun smartphone of tablet biedt de mogelijkheid tot interactie met hun dierbaren. Uit onderzoek blijkt dat 61% van de senioren Wifi gebruikt om contact te houden met dierbaren, 60% om op de hoogte te blijven, 44% voor onderwijs en 28% voor entertainment. Daarom wordt Wifi beschouwd als een essentiële dienst voor uw patiënten en bewoners.

De Screen Services-oplossing, die al door 600 zorginstellingen in België en Frankrijk werd gekozen, garandeert uiterst betrouwbare en intuïtieve wifi voor iedereen. Dit is mogelijk dankzij een ultramoderne installatie met de nieuwste technologische innovaties en een op maat gemaakt netwerk. Bovendien vermijdt u netwerkvertragingen dankzij ons algoritme dat de bandbreedte verdeelt tussen gebruikers volgens hun gebruik in real time. Dit zorgt voor absoluut comfort, zelfs bij verbindingspieken.

VISUEL PUB

TELEVISIE: GEWAARBORGD ENTERTAINMENT

TV blijft natuurlijk de eerste dienst die door patiënten van alle leeftijden wordt gevraagd. Hoe kunt u er zeker van zijn dat u aan ieders behoeften voldoet? Screen Services biedt u een TV-oplossing met een ruim aanbod. Gaande van (inter)nationale zenders in HD, radiozenders en toegang tot de Europese pers rechtstreeks op de TV. Wat is er nog meer? Onze grafische ontwerpers creëren uw gepersonaliseerd kanaal en ontwerpen dit in de kleuren van uw bedrijf.
U kunt optimaal gebruik maken van de functies van connected-TV door uw schermen om te vormen tot een echt communicatiemiddel. Maak, wijzig en zend al uw interne informatie rechtstreeks op de TV in de kamer. Praktische informatie, welkomstboodschappen, evenementen, weekprogramma’s, activiteiten, verjaardagsgroeten en nog veel meer. Dit zorgt voor een directe interactie met uw patiënten en bewoners.

gthu

NETFLIX OF DISNEY+ IN HET ZIEKENHUIS: GEEF ZE DE KEUZE

Wat als u uw streaming apps direct in uw kamer kon vinden? Dit is mogelijk dankzij Chromecast van Screen Services. Patiënten zullen genieten van het gevoel thuis te zijn met hun favoriete series en al hun apps op de TV in de kamer. Ze zullen toegang hebben tot Netflix, Disney+, YouTube, Amazon Prime… in totale autonomie! Deze oplossing is gebruiksvriendelijke en vereist geen extra beheer.

UW BEVOORRECHTE PARTNER

Screen Services ondersteunt al 50 jaar zorginstellingen in België bij de implementatie van hun connected oplossingen. Bewust van de uitdagingen van de gezondheidszorg, bieden wij kant-en-klare oplossingen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en beheren uw oplossing van A tot Z. Gaande van studie ter plaatse tot installatie, onderhoud van de apparatuur (op afstand of ter plaatse), beveiliging en traceerbaarheid van de gegevens

Author avatar
Hasku Loteda

Een commentaar plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact