Signage voor Retail: meer dan esthetiek, een krachtige strategie

Digital signage is veel meer dan enkel een reclamescherm in uw winkel. Het vormt een schakel tussen de fysieke en digitale wereld en biedt een krachtige, persoonlijke manier om uw klanten te benaderen. Door het integreren van dynamische schermen in uw verkoopruimte, trekt u de aandacht van de klant op een onderscheidende wijze.

Onderzoek van de Outdoor Media Association (OMA 2021) toont aan dat reclame op grote schermen 63% meer impact heeft dan die op traditionele reclameborden.

Persoonlijke communicatie…

Een van de grootste voordelen van digital signage is het vermogen om content eenvoudig, direct en doeltreffend aan te passen. Digital signage stelt u in staat om in te spelen op de specifieke behoeften van uw klanten. Gaande van variëren met de context, het moment van de dag of zelfs de actuele trends. Deze capaciteit om content te personaliseren verhoogt de impact van uw boodschappen en verbetert ook de klantenervaring. Displays bieden de mogelijkheid om direct en flexibel te communiceren. Hiermee speelt u snel in op actuele promoties, bestsellers of interactieve content om interesse te prikkelen en een boeiende ervaring te scheppen. Daarnaast zorgt deze technologie voor een ongekende flexibiliteit in contentmanagement.

Capture decran a
Capture decran a

en in Realtime!

Onze oplossing stelt u in staat om alle communicatie in uw winkel of etalage met slechts één klik op te stellen en te verspreiden. U kunt de getoonde informatie snel actualiseren, vrij van de logistieke beperkingen die gepaard gaan met traditionele media. Analyses tonen aan dat de kosten voor het printen en distribueren van traditionele reclamematerialen tot 40% kunnen verminderen. Dit leidt tot een verhoogd reactievermogen op markttrends en stelt u in staat om snel in te spelen op de evoluerende behoeften van de consument.

 

Beheert u een communicatiekanaal?
Of het nu op nationaal, regionaal of lokaal niveau is, met onze intuïtieve online beheertool kunt u uw communicatie eenvoudig beheren. U kunt uw communicatie met één klik creëren en wijzigen via een cloudinterface, toegankelijk via een URL, waar u ook bent!

Digital signage is niet alleen een esthetische vooruitgang, maar een krachtige strategie voor klanteninteractie, het stimuleren van verkoop en het versterken van uw merk in een steeds meer verbonden en competitieve markt. De installatie is eenvoudig en niet belastend. Of het nu gaat om uw bestaande schermen of om gloednieuwe, onze oplossing is compatibel met een breed scala aan schermen en verschillende steunen (muur, vloer-plafond, totem, enz.). Omdat het gebaseerd is op de cloud, is onze installatie in de winkel zeer licht: de schermen worden rechtstreeks aangesloten via Wifi of RJ 45.

We zijn al 50 jaar netwerkexperts en hebben meer dan 7.500 vestigingen in Frankrijk en de Benelux uitgerust met geconnecteerde oplossingen.

Capture decran a

Wenst u een offerte? Heeft u een vraag? Contacteer ons: info@screenservices.be – 02 247 93 50

Author avatar
Hasku Loteda
Contact