Onze diensten, uw professionele multimedia-apparatuur

Verhuur, verkoop, concessie van diensten of onderhoud? U hebt de keuze uit deze formules voor uw professionele multimedia-apparatuur. Wij geven u advies. 


3 servicesformules en 1 onderhoudsdienst. Onze gemeenschappelijke doelstelling: de beste financiële en operationele oplossingen bepalen voor TV en wifi in uw gebouw. Daarom beginnen we altijd met een volledig analyse van uw behoeften en bestuderen we de technische oplossingen om u het contract dat u nodig hebt te helpen kiezen.

Huur

Een maandelijks bedrag gespreid in de tijd die levering, installatie, onderhoud van de apparatuur en software omvat, en een unieke gesprekspartner… die bovendien ook zorgt voor het technische advies.

Verkoop

Een factuur, een betaling en de multimedia-apparatuur is van u! Zodra uw apparatuur is geïnstalleerd, beheert u en uw team het aanbod en de werking van uw multimediadiensten.

Onderhoud

Uw apparatuur wordt 100% onderhouden door een gespecialiseerd en erkend bedrijf. Het volledige onderhoud is inbegrepen bij verhuur- en concessiecontracten en optioneel bij verkoop.

Concessie

€ 0 om TV en wifi te laten installeren in uw lokalen en uw gasten ervan te laten genieten: een idee dat u het leven gemakkelijker maakt. Wij zorgen voor de aankoop, de installatie en het beheer van uw apparatuur en wij factureren de diensten aan uw gasten. Elke maand storten wij het deel van de omzet dat u toekomt. U hebt geen kopzorgen en u genereert extra omzet in plaats van geld uit te geven.

Uw professionele multimedia-apparatuur bepaalt uw imago

Wij weten hoe belangrijk het is om TV en wifi aan uw gasten aan te bieden. Daarom begeleiden wij u bij elke stap: initiële analyse, concept, installatie en exploitatie. Wij baseren ons op de ervaring we bij onze meer dan 400 klanten hebben opgedaan om u te adviseren.

Onze casestudy’s >