Ons team geeft u het beste multimedia-advies

Ons team heeft dezelfde doelstelling voor ogen als u: het welzijn van uw gasten tijdens hun verblijf. Daarom is multimedia-advies onze belangrijkste kwaliteit. Het is gebaseerd op onze geschiedenis en onze waarden.


Advies en ideeën op maat nodig voor uw schermdiensten?

Een overzicht >

Onze producten en diensten evolueren, onze waarden niet

  • Flexibiliteit en een luisterend oor
  • Complementaire competenties bij onze medewerkers
  • Motivatie en trots om perfect werk af te leveren

Wat bij Screen Services evolueert zijn onze technische oplossingen en onze financieringsdiensten. Onze ingesteldheid blijft dezelfde.

Dat verklaart zonder twijfel de enorme trouw van onze klanten!

Onze geschiedenis: technologie en multimedia-advies

Sinds televisie bestaat, biedt Screen Services TV-schermen en multimedia-oplossingen aan de gezondheidssector, het hotelwezen, rusthuizen en sportfaciliteiten. Onze geschiedenis begon in België meer dan 40 jaar geleden met de montage van radiofonische systemen en de distributie van de eerste elektronische apparaten. Daarna breidde ons bedrijf zijn actieterrein uit naar Luxemburg in 1976, naar Nederland in 1988 en later naar Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Onze luisterbereidheid, maar vooral onze ingenieuze benadering bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen aangepast aan de noden van groepen hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe weg zijn ingeslagen in de jaren 2000. Dankzij onze knowhow hebben wij een gevestigde geloofwaardigheid op vlak van multimedia-advies.

Sindsdien zijn we blijven anticiperen op de technologische vooruitgang in de sector. Met steeds hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van uw gasten, uw patiënten, uw klanten, uw bewoners en hun bezoekers maximaal inlossen.

Ontdek onze services >