Waren uw vakantiegangers deze zomer tevreden over uw Wifi op de camping?

Als het gaat om het creëren van onvergetelijke herinneringen tijdens de zomervakantie, spelen comfort en connectiviteit een belangrijke rol in de ervaring van moderne kampeerders. Wifi wordt een steeds belangrijker criterium voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen maar verbonden vakantie. Hoe heeft de wifi op uw camping deze zomer aan de verwachtingen van de bezoekers voldaan? Ontdek de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het opzetten van een krachtig Wifi-systeem op uw camping.

Optimaal verbindingscomfort dankzij intelligent bandbreedtebeheer

Voor veel kampeerders is een goed Wifi-signaal tegenwoordig net zo belangrijk als een tent of slaapzak. Toegang tot snelle, gemakkelijke en veilige Wifi heeft een directe invloed op de tevredenheid van vakantiegangers. Wanneer ze hun vakantie boeken, verwachten ze ALLEMAAL een krachtige Wifi-verbinding. Sommige kampeerders hebben een constante verbinding nodig om op de hoogte te blijven van hun e-mails, terwijl anderen zich willen loskoppelen van hun gebruikelijke verplichtingen terwijl ze genieten van het streamen van series en leuke video’s.

Voor internationale reizigers is toegang tot Wifi een belangrijk voordeel waarmee ze kunnen besparen op de kosten van datapakketten in het buitenland. Door een kwalitatieve Wifi-dienst aan te bieden, kunt u een optimale ervaring garanderen voor al uw klanten, ongeacht hun verbindingsvoorkeur.

Stel je een camping voor waar elke kampeerder kan genieten van optimaal verbindingscomfort, zelfs op piekmomenten. Daarom verdeelt ons algoritme de Wifi-snelheid in realtime, zodat iedereen kan genieten van een optimale ervaring, zelfs tijdens piekuren. Uw vakantiegangers zullen in staat zijn om in contact te blijven met vrienden en familie, online plezier te hebben, hun e-mails te controleren of foto’s te delen met het grootste gemak, waar ze ook zijn op de camping!

Campings
Sans titre

Eenvoudige verbinding

Bied vakantiegangers een verbindingservaring “zoals thuis” met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke Wifi-verbinding. Ze kunnen eenvoudig verbinding maken met het beschikbare Wifi-netwerk en het gepersonaliseerde, aangepaste verbindingsportaal verschijnt in de taal van hun keuze. Gratis of betalend, u kiest de optie die het beste bij u past. Voor bewoners of langdurige vakantiegangers stellen we bovendien voor om voordelige maandpakketten samen te stellen om zo goed mogelijk aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Het voordeel? Eén toegang voor onbeperkte connectiviteit! Dankzij roaming kunnen vakantiegangers overal op de camping van Wifi genieten zonder de verbinding te hoeven verbreken.

De geheimen van Wifi buitenshuis: hoogwaardige apparatuur en snelle technische ondersteuning

Buiten-Wifi met hoge prestaties wordt ook robuuste apparatuur en snel reagerende technische ondersteuning vereist. Kampeerders willen niet alleen een sterk signaal, ze willen ook gemoedsrust in de wetenschap dat hun verbinding niet wordt onderbroken in het geval van een probleem. Stand-alone, onafhankelijke Wifi-antennes, zorgen ervoor dat zelfs als er één uitvalt, de andere blijven werken zonder de algehele connectiviteit te beïnvloeden. Geen netwerkstoringen meer, geen frustratie.

Wifi guest camp
camping user

Bouw kampeerdersloyaliteit op met Wifi van hoge kwaliteit

Wifi op de camping speelt een cruciale rol in de zomerervaring van kampeerders. Een snel, gemakkelijk en veilig signaal, in combinatie met kwaliteitsapparatuur en snel reagerende technische ondersteuning, kan van een eenvoudig verblijf een gedenkwaardige ervaring maken. Door te investeren in een kant-en-klare Wifi-oplossing verhoogt u de aantrekkingskracht van uw camping en bouwt u loyaliteit op bij uw klanten, waardoor ze worden aangemoedigd om steeds weer terug te komen om te genieten van een vlekkeloze verbinding, ongeacht waar ze zich op uw camping bevinden. Op deze manier creëert u een verbonden camping waar herinneringen en connectiviteit in harmonie samengaan.

Hoe zou je de prestaties van je Wifi dit jaar beoordelen?

Reactieve technische ondersteuning voor serene, verbonden vakanties

Al meer dan 50 jaar dé partner van +1400 hotels, rusthuizen, campings en bedrijven voor hun Wifi, TV, Chromecast en Digital Signage oplossingen.

Een project ? Een vraag? Vertel ons wat je nodig hebt!

Onze experts geven u advies.

Author avatar
Hasku Loteda
Contact