Juliette Châron benoemd tot CEO van Screen Services

Na meer dan 10 jaar aan het roer van Screen Services draagt Yves Humbert de teugels over aan de nieuwe directeur van Screen Services, Juliette Châron.

Juliette is een gevestigde waarde in key accounts en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in verkoop, management en projectmanagement tijdens haar jaren bij het moederbedrijf van de groep, Passman.
De nieuwe CEO van Screen Services zal kunnen rekenen op haar uitstekende kennis van de markt en van #Wifi, #IPTV en #DigitalSignage producten, haar vermogen om sterke en duurzame relaties op te bouwen met klanten en partners, en haar vermogen om de teams te laten aansluiten bij haar bedrijfsvisie.
Na 11 jaar in Lyon is Juliette nu toegetreden tot ons team in Brussel.

Een woord van de directeur:

“Het is met veel enthousiasme dat ik vandaag de leiding van Screen Services overneem. Mijn ambitie is om haar aanwezigheid op de gezondheidszorgmarkt te versterken en te groeien op de Hospitality-markt. Mijn jarenlange ervaring binnen de Groep en mijn uitstekende kennis van de sector zullen mij helpen om Screen Services te laten groeien in hetzelfde tempo als de technologische innovatie, om zo beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen !”

Capture décran à
Author avatar
Hasku Loteda

Een commentaar plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact