Het kampeerseizoen is begonnen: houdt uw Wifi stand?

Wifi wordt beschouwd als een essentieel element in ons dagelijks leven, zowel voor werk als vrije tijd. Wanneer vakantiegangers voor een camping kiezen als vakantiebestemming, is een van de eerste zoekcriteria een stabiele en snelle Wifi-verbinding, overal en altijd. Daarom is een goed Wifi-netwerk essentieel.

Maar hoe zorg je dat je Wifi performant is? En je zomerseizoen dus zonder zorgen verloopt? Hier zijn de belangrijkste elementen waarmee u rekening moet houden om de prestaties en duurzaamheid van uw Wifi-netwerk op uw camping te garanderen.

image camping

Goede dekking in alle uithoeken van de camping

Elke camping heeft kenmerken zoals vegetatie, reliëf van het terrein, uitgestrektheid etc, die een uitdaging vormen als het gaat om Wifi. Om een goede dekking te garanderen, dienen al deze uithoeken en natuurlijke obstakels in kaart gebracht te worden. Onze outdoor Wifi experts voeren een zorgvuldige studie uit van het terrein en de locaties om zo overal 100% dekking te garanderen. Ze selecteren de nodige apparatuur, plaatsen de Wifi-antennes en bevelen apparatuur aan die bestand is tegen extreme weersomstandigheden.

Heeft u niet de mogelijkheid om te bekabelen?
Geen probleem! Of het nu gaat om een 100% Wifi-netwerk vanuit de lucht (full Mesh) of via een gemengde infrastructuur met glasvezelverbindingen, wij garanderen een stabiele en kwaliteitsvolle netwerkdekking voor uw camping.

Capture decran a

Wifi met hoge prestaties zonder bekabeling, zelfs in de meest afgelegen gebieden

Image camping

Overal een goede Wifi-verbinding garanderen zonder bekabeling en zonder in te boeten op snelheid, is mogelijk dankzij de installatie van radiobruggen. Deze specifieke technologie voor Wifi buitenshuis brengt het point-to-point signaal over met een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van bekabeling. Het maakt een maximale transmissiesnelheid en een optimale signaalkwaliteit mogelijk, waarbij natuurlijke obstakels worden overwonnen en lange afstanden worden overbrugd, terwijl bekabeling aan de oppervlakte wordt vermeden.

Ons doel: u een constante en ononderbroken Wifi bieden

Tijdens piekperiodes is een Wifi-storing ondenkbaar. Vakantiegangers verwachten te allen tijde connectiviteit met hoge prestaties. Om aan deze verwachting te voldoen is onze Mesh-technologie de sleutel tot een naadloos Wifi-netwerk.  Dit komt omdat elke Wifi-antenne autonoom en onafhankelijk is, zodat als er een uitvalt, er geen gevolgen zijn voor de anderen. Bovendien detecteren onze monitoringtools automatisch eventuele problemen en grijpen we snel in, remote of ter plaatse, zodat vakantiegangers geen kwaliteitsverlies ondervinden. Onze prioriteit is om u een rustig en zorgeloos seizoenen te bieden.

De uitdaging van genoeg bandbreedte voor iedereen te allen tijde

Aan het einde van de dag, wanneer alle vakantiegangers op de camping zijn, maken ze allemaal tegelijk verbinding om een serie te bekijken, te videobellen, te posten op sociale netwerken, enz. Maar hoe voorzie je iedereen tegelijk van een snelle verbinding? Om deze uitdaging aan te gaan, verdeelt ons algoritme de bandbreedte op intelligente wijze volgens het real-time gebruik, waardoor de kwaliteit van de dienst met 30% wordt geoptimaliseerd. Daardoor kunnen duizenden vakantiegangers tegelijk genieten van een optimale verbindingservaring, net zoals bij hen thuis.

Image camping

Een performant Wifi-netwerk op uw camping, seizoen na seizoen

Capture decran a

Onze prestatiegarantie zorgt dat seizoen na seizoen de prestaties van uw Wifi-netwerk dezelfde blijven. Als de kwaliteit van de Wifi-dekking na verloop van tijd afneemt, verbinden wij ons ertoe om nieuwe antennes toe te voegen of oude te vervangen zonder extra kosten. Onze dienstverlening is gebaseerd op continue en proactieve ondersteuning om uw tevredenheid op lange termijn te garanderen. Want uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Author avatar
Hasku Loteda
Contact